Termeni si Conditii de utilizare a website-ului http://decor-casa.ro

1. Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului

Accesarea, vizitarea si/sau cumpararea de produse de pe site-ul www.decor-casa.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor enumerate in prezentul document.

Pentru a va putea informa corespunzator asupra tuturor conditiilor de utilizare si termenilor legali, va rugam sa parcurgeti cu atentie toate sectiunile acestui document.

SC Caminul Stil SRL, in calitate de proprietar al acestui site isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale termenilor si conditiilor precum si ale ofertei comerciale prezentate prin intermediul acestui website fara notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Proprietarul isi rezerva de asemenea dreptul de a corecta eventualele greseli ortografice, omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma erorilor de dactilografiere, ale produselor software ce compun platforma prezentului website cat si a oricarui alt factor.

Utilizarea fara acordul proprietarului a oricarui element ce apare in interiorul website-ului, incluzand dar fara a se limita la imagini, descrieri, butoane si elemente grafice, se trateaza ca incalcare a dreptului de proprietate si atrage dupa sine sanctiuni conforme cu legea in vigoare in Romania.

2. Reguli de cumparare

Confirmarea comenzilor lansate se va face in ordinea sosirii lor.

Daca intre momentul lansarii comenzii si momentul confirmarii acesteia de catre un operator Decor Casa survin modificari ale stocului produselor, ale pretului sau oricarei alte caracteristici, veti fi contactat telefonic, prin fax sau e-mail pentru modificarea comenzii sau informarea asupra noilor caracteristici.

3. Preturi

Preturile produselor afisate pe www.decor-casa.ro sunt exprimate in RON si includ TVA.
Costul expedierii produselor este individualizat pentru fiecare comanda in parte, acesta depinzand de distanta expeditiei, greutatea coletului si de tarifele furnizorului de servicii
postale ales.

4. Livrare

Livrarea produselor se va face pentru persoana indicata in comanda, la adresa indicata.
Nu efectuam livrari catre casute postale sau terte persoane.

Durata medie de livrare a produselor comandate se calculeaza in felul urmator:

  • Comanda lansata de luni pana joi, pana in ora 12:00 - 24 de ore pentru judetul Arges
    si 48 de ore pentru restul Romaniei;
  • Comanda lansata de luni pana joi, dupa ora 12:00 - 36 de ore pentru judetul Arges
    si 2-4 zile pentru restul Romaniei;
  • Comenzile lansate vineri vor fi procesate asemeni celor de mai sus incepand cu luni

Data de receptie a comenzii se considera data la care clientul a primit coletul si a semnat
de primire pe documentul insotitor.

5. Plata

Plata se poate efectua de client prin toate modalitatile disponibile pe site, fara a interveni taxe suplimentare.

In cazul platii ramburs, contravaloarea produselor se achita la primirea acestora. In cazul folosirii unei alte metode de plata, produsele vor fi achitate in avans de catre client.

6. Returnare si garantii

Conform legislatiei in vigoare, produsele achizitionate la distanta pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la data receptiei coletului, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate.
Transportul in vederea returnarii produselor este organizat de vanzator si suportat de client.

Nu pot fi returnate produsele debitate sau cele la care executam manopera (mocheta,perdele, draperii, covoare etc. ce necesita a fi taiate din balot sau finisate - rejansa, etc).

Contravaloarea produselor returnate va fi achitata in maxim 7 zile lucratoare de la data receptionarii de catre SC Caminul Stil SRL a coletului cu produse returnate, in conditiile in care produsele sunt in starea in care au fost livrate.
Orice semn de folosire sau uzura pe produs atrage dupa sine anularea posibilitatii de returnare.
In cazul unei neconformitati intre produsele receptionate si comanda plasata, la constatarea ferma a acestei neconformitati, clientul poate returna marfa livrata, pe cheltuiala vanzatorului, in aceleasi conditii de conformitate cu cele mai sus enumerate. Marfa va fi schimbata conform comenzii. In cazul in care aceasta schimbare nu este posibila, va fi restituita contravaloarea comenzii in termen de 7 zile lucratoare.

7. Confidentialitate

SC Caminul Stil SRL respecta clientilor sai drepturile prevazute de Legea 677/2001.
Vanzatorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele de contact ale clientilor sai catre terti, nu vinde si nu face schimb cu baza sa de clienti.

Orice utilizator care a furnizat in mod explicit date si informatii personale pe acest website poate opta pentru excluderea acelor informatii din baza de date. Acest lucru este posibil contactandu-ne pe e-mail.

La inregistrarea pe site sau la efectuarea unei comenzi veti furniza datele personale cerute de aplicatia informatica. Implicit, pentru a comanda, va dati acordul furnizarii acestor date in conditiile mai sus enumerate.

8. Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de executare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

9. Baza legala

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre vanzator si cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

10. Prevederi finale

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si niciuneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau creea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegerea scrisa semnata de ambele parti.

---

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii SC CAMINUL STIL SRL denumită în continuare CAMINUL STIL SRL.

SC CAMINUL STIL SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Pitesti, jud Arges, Bdul Fratii Golesti, nr. 82, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J03/1438/1994, cod unic de înregistrare/cod TVA RO6295857.

Site-ul http://decor-casa.ro este administrat de SC CAMINUL STIL SRL si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie . În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa http://decor-casa.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de CAMINUL STIL SRL.

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea CAMINUL STIL SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al CAMINUL STIL SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor CAMINUL STIL SRL sau aduc un prejudiciu imaginii CAMINUL STIL SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.

3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe CAMINUL STIL SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, CAMINUL STIL SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

5. CAMINUL STIL SRL nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor CAMINUL STIL SRL.

6. CAMINUL STIL SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

7. CAMINUL STIL SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate .

9. CAMINUL STIL SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa CAMINUL STIL SRL.

10. Preţurile afişate pe http://decor-casa.ro sunt afişate în EURO si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, CAMINUL STIL SRL işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.

11. CAMINUL STIL SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre CAMINUL STIL SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. CAMINUL STIL SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa CAMINUL STIL SRL.

14. Denumirea CAMINUL STIL SRL este marcă înregistrată al SC CAMINUL STIL SRL. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor CAMINUL STIL SRL este strict interzisă.


Ultima actualizare: 10.07.2018

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie