Termeni si conditii

1. Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului

Accesarea, vizitarea si/sau cumpararea de produse de pe site-ul www.decor-casa.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor enumerate in prezentul document.

Pentru a va putea informa corespunzator asupra tuturor conditiilor de utilizare si termenilor legali, va rugam sa parcurgeti cu atentie toate sectiunile acestui document.

SC Caminul Stil SRL, in calitate de proprietar al acestui site isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale termenilor si conditiilor precum si ale ofertei comerciale prezentate prin intermediul acestui website fara notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Proprietarul isi rezerva de asemenea dreptul de a corecta eventualele greseli ortografice, omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma erorilor de dactilografiere, ale produselor software ce compun platforma prezentului website cat si a oricarui alt factor.

Utilizarea fara acordul proprietarului a oricarui element ce apare in interiorul website-ului, incluzand dar fara a se limita la imagini, descrieri, butoane si elemente grafice, se trateaza ca incalcare a dreptului de proprietate si atrage dupa sine sanctiuni conforme cu legea in vigoare in Romania.

2. Reguli de cumparare

Confirmarea comenzilor lansate se va face in ordinea sosirii lor.

Daca intre momentul lansarii comenzii si momentul confirmarii acesteia de catre un operator Decor Casa survin modificari ale stocului produselor, ale pretului sau oricarei alte caracteristici, veti fi contactat telefonic, prin fax sau e-mail pentru modificarea comenzii sau informarea asupra noilor caracteristici.

3. Preturi

Preturile produselor afisate pe www.decor-casa.ro sunt exprimate in RON si includ TVA.
Costul expedierii produselor este individualizat pentru fiecare comanda in parte, acesta depinzand de distanta expeditiei, greutatea coletului si de tarifele furnizorului de servicii
postale ales.

4. Livrare

Livrarea produselor se va face pentru persoana indicata in comanda, la adresa indicata.
Nu efectuam livrari catre casute postale sau terte persoane.

Produsele se livreaza in 2-4 zile lucratoare prin curier rapid,sau conform intelegerii convenite de ambele parti.

 Data de receptie a comenzii se considera data la care clientul a primit marfa si a semnat

de primire pe documentul insotitor.

5. Plata

Plata se poate efectua de client prin toate modalitatile disponibile pe site, fara a interveni taxe suplimentare.

In cazul platii ramburs, contravaloarea produselor se achita la primirea acestora. In cazul folosirii unei alte metode de plata, produsele vor fi achitate in avans de catre client.

6. Returnare si garantii

Conform legislatiei in vigoare, produsele achizitionate la distanta pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la data receptiei marfii, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate,fara urme de utilizare,deteriorare sau lovire.

Este prezentat in original documentul fiscal (factura/bon fiscal) care dovedeste achizitionarea produselor in cauza si documentele insotitoare.

La produsele paletizate (parchet laminat si accesorii) returul va fi organizat doar de catre vanzator-furnizor.

Costul transportul in vederea returnarii produselor este suportat de client.

Nu pot fi returnate,

-Produsele comanda speciala,import dedicat clientului,

-Produsele debitate sau cele la care executam manopera (mocheta,perdele, draperii, covoare etc. ce necesita a fi taiate din balot sau finisate - rejansa, etc)

- Ramasite dintr-o comanda.

-Produsele achizionate si achitate prin credit bancar.

Contravaloarea produselor returnate va fi achitata in maxim 7 zile lucratoare de la data receptionarii de catre SC Caminul Stil SRL a coletului cu produse returnate, in conditiile in care produsele sunt in starea in care au fost livrate.
Orice semn de folosire sau uzura pe produs atrage dupa sine anularea posibilitatii de returnare.
In cazul unei neconformitati intre produsele receptionate si comanda plasata, la constatarea ferma a acestei neconformitati, clientul poate returna marfa livrata, pe cheltuiala vanzatorului, in aceleasi conditii de conformitate cu cele mai sus enumerate. Marfa va fi schimbata conform comenzii. In cazul in care aceasta schimbare nu este posibila, va fi restituita contravaloarea comenzii in termen de 7 zile lucratoare.

Cum masor

 Perdele, draperii

  • -Se masoara lungimea galeriei sau a sinei.

  • -Pentru perdea: dimensiunea corecta se stabileste inmultind lungimea sinei sau a galeriei de 2 sau de 3 ori.

Exemplu: daca sina sau galeria este de 2 m, atunci perdeaua comandata trebuie sa fie de 4 sau 6 m.

Pentru draperie: dimensiunea corecta a draperiei se stabileste inmultind lungimea sinei sau a galeriei de 2 ori.

Pentru a se afla inaltimea corespunzatoare a perdelei/draperiei pe care dorim sa o comandam se masoara inaltimea de la galerie/sina pana la podea in 3 puncte diferite de la stanga la dreapta si se ia in calcul inaltimea cea mai mica (valabil numai in cazul finisarii).

*In cazul galeriilor care au inele, masura se ia de la punctul inferior al inelului pana la pardoseala.

Pentru evitarea oricarei posibile erori este recomandat sa se masoare fiecare dimensiune de 2 ori, deoarece responsabilitatea este in intregime a clientului.

Pentru a masura cat mai corect, este indicata folosirea unei rulete metalice sau a unui metru de tamplarie.

Mocheta, linoleum (PVC)

Masurati cu ruleta lungimea si latimea incaperii, adaugandu-se cate 10 cm la fiecare pentru comanda finala.

Suprafata comandata se calculeaza inmultind lungimea + 10 cm cu latimea + 10 cm.

Parchet

Se masoara cu ruleta lungimea si latimea camerei. Suprafata de comandat se obtine inmultind aceste doua valori si adaugand 10% la totalul suprafetei. (Lungime x Latime x 1.10).

7. Confidentialitate

SC Caminul Stil SRL respecta clientilor sai drepturile prevazute de Legea 677/2001.
Vanzatorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele de contact ale clientilor sai catre terti, nu vinde si nu face schimb cu baza sa de clienti.

Orice utilizator care a furnizat in mod explicit date si informatii personale pe acest website poate opta pentru excluderea acelor informatii din baza de date. Acest lucru este posibil contactandu-ne pe e-mail.

La inregistrarea pe site sau la efectuarea unei comenzi veti furniza datele personale cerute de aplicatia informatica. Implicit, pentru a comanda, va dati acordul furnizarii acestor date in conditiile mai sus enumerate.

8. Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de executare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

9. Baza legala

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre vanzator si cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

10. Prevederi finale

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si niciuneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau creea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegerea scrisa semnata de ambele parti.