Expedieri și returnări

Expedierea produselor dumneavoastră

Livrare gratis pentru produsele EGGER peste 900lei,si parchet TARKETT peste 33mp.

ATENTIE! Receptionati marfa in prezenta delegatului firmei de curierat.Daca constatati deteriorare sau lipsa,faceti 2-3 poze doveditoare,mentionati in documentul de insotire a marfii inconvenientul,semneaza curierul in prezenta dumneavoastra, pastrati o copie si remediem rapid fara alte  costuri. 

Produsele sunt în general trimise în 2-4 zile lucratoare de la primirea plății, sunt expediate prin curierat rapid,si veți avea o legătură pentru urmărirea online a produselur dumneavoastră.

 Costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a produselor dumneavoastra. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Expedierea /returul marfurilor EGGER se face exclusiv cu firma Gebrüder Weiss,iar pentru clelalte pardoseli laminate/ stratificate exclusiv cu firma Pallex. Returul pardoselilor laminate,stratificate sunt acceptate in ambalaje originale,sa nu fie deteriorate, si doar ambalate pe paleti.

Marfurile grele -parchet,mocheta,pvc vor fi descarcate  pe trotuar si curierul nu are alta obligatie. Manipularea marfurilor in incinta proprietatii este sarcina dumneavoastra.

Nu pot fi returnate produsele debitate sau cele la care executam manopera (mocheta,perdele, draperii, covoare etc. ce necesita a fi taiate din balot sau finisate - rejansa, etc)