Cum cumpar

 

Alegerea unui produs

Folositi meniul "Categorii" din stanga paginii pentru a naviga catre categoria de produse dorita. In cadrul paginii categoriei, website-ul va returna o lista cu produsele ce fac parte din acea categorie. Alegeti produsul dorit si dati click pe numele acestuia. Veti fi indrumat catre pagina produsului, unde veti vedea detalii si imagini ale acestuia.

ATENTIE !

Unele produse trebuiesc personalizate pentru debitare sau finisare. In partea de jos a paginii produsului, se introduc datele de personalizare (ex: inaltime pentru perdele).

Cosul de cumparaturi

Dupa personalizarea produsului si alegerea optiunilor disponibile pentru el, se apasa butonul "Salveaza" din partea de jos a paginii, se introduce cantitatea dorita si se apasa butonul "Adauga in cos".

Cosul de cumparaturi este afisat in partea dreapta sus a paginii si contine in permanenta informatii despre produsele adaugate spre comandare, cantitatea acestora, costul total al comenzii, valoarea transportului si valoarea totala de plata.

Apasand pe butonul "Cos", se poate vizualiza intreg cosul de cumparaturi intr-o pagina detaliata, unde se pot modifica optiuni, caracteristici si cantitati ale produselor si se poate in orice moment finaliza comanda.

Date personale

Daca ati comandat pentru prima data din magazinul Decor Casa, va trebui sa va inregistrati in baza noastra de date si sa furnizati datele personale necesare livrarii de marfa.

Daca ati mai cumparat de la noi, va puteti accesa contul prin intermediul adresei de e-mail si a parolei furnizate la inregistrare.

Livrare si costuri de transport

Livrarea produselor comandate se face conform cu Termenii si Conditiile Decor Casa, in Romania si international. Costul transportului este variabil, TVA inclus, adaugat pe factura ca pozitie distincta.

Modalitati de plata

Plata se va face fie prin transfer bancar,fie cu cardul prin MobilPay,  Clientul achita contravaloarea marfii si a transportului in avans, sau in sistem ramburs, unde marfa se achita la receptionare